YouTube

VIDEO. Meisje knalt keihard tegen muur als ze bij spelen VR-spel op vlucht slaat voor virtuele granaat

Een video van een meisje dat zichzelf lelijk bezeert terwijl ze een computergame speelt in virtuele realiteit gaat viraal op sociale media. Op de beelden is te zien hoe ze tijdens het spel in paniek op de vlucht slaat voor een virtuele granaat en tegen een muur aan smakt.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Dit is waarom ze je laten beginnen met Fruit Ninja (een spel waarbij je fruit in stukken moet hakken, red.). Een vriendin probeert voor de eerste keer VR en laat per ongeluk een virtuele granaat vallen. Ze slaat in paniek en rent voor haar leven…”, klinkt het in het bijschrift bij de video op YouTube.


Volgens de Britse krant Daily Mail werd de video in Californië gemaakt. Op de beelden is te horen hoe het meisje van haar vrienden de opdracht krijgt om in haar virtuele wapenarsenaal te tasten, een granaat te nemen en die te gooien. Maar omdat het de eerste keer is dat ze een VR-spel speelt, laat ze de virtuele granaat aan haar voeten vallen, waarop ze in paniek slaat en vlucht. Het resultaat: ze knalt keihard met haar hoofd tegen de muur van een open haard.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Steven Crayem

    Ga daarmee naar den oorlog. :D

Lees meer