Therese Merkel Twitter

Vrouw verkleedt zich als struik om stiekem verloving van zus vast te leggen (tot groot jolijt van het internet)

De echte, pure emoties vastleggen bij een huwelijksaanzoek? Dan moet je een beetje verstoppertje kunnen spelen. De Amerikaanse Therese ging wel héél ver om de verloving van haar zus zo stiekem mogelijk vast te leggen. Ze verkleedde zich als struik.

Therese Merkel uit Wisconsin wist dat haar toekomstige schoonbroer Andrew dé vraag zou gaan stellen aan haar oudere zus Rachel, en ook dat hij hoopte dat iemand het speciale moment zou kunnen vastleggen. Maar het moest wel echt een verrassing blijven. En dus kwam Therese met een geweldig idee: ze wurmde zich in een camouflage-outfit die normaal gezien vooral door militairen (met name snipers) wordt gebruikt. Subtieler kan niet, toch?

“Mijn zus verloofde zich dit weekend en ik verkleedde me als bosje in de wildernis om het moment te kunnen zien en vastleggen”, schreef Therese op Twitter bij foto’s van de stoot. “We schelen één jaar… Waarom zijn onze levens zo verschillend?”, grapte ze nog. Het resultaat: een stevige portie internetfaam. De post van Therese, haar goed gelukte verlovingsfoto’s en vooral haar geweldige vermomming vallen duidelijk bij velen in de smaak. Haar tweet kreeg al meer dan 180.000 likes.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer