Lexington Police

Wereldwijde steun voor heerlijk zelfspottende agenten die ‘treuren’ om verbrande donuts

Als je Amerikaanse politieseries moet geloven, lopen agenten in de VS allemaal met een donut in hun mond. Complete dozen verdwijnen er achter hun kiezen. Als een truck met de gesuikerde baksels in vlammen opgaat, vraagt dat dus gewoon om een reactie van de zoetekauwen in het blauw. 

Een truckchauffeur van Krispy Kreme, samen met Dunkin’ Donuts een van twee grote namen als het op doughnuts aankomt, moest op oudejaarsdag zijn vrachtwagen aan de kant zetten, omdat er rook in zijn cabine kwam. Niet veel later stond de truck in brand.

Of er nog veel van de geliefde versnaperingen in de laadruimte zaten, vertelt het verhaal niet. De bestuurder had wel zojuist een lading donuts bezorgd. De treurnis onder agenten in Kentucky is er niet minder om. Op een treurtweet vol zelfspot van het grappende korps wordt nu massaal gereageerd. Het bericht kreeg ook al meer dan 100.000 likes.

‘We leven met jullie mee’

“We leven met jullie mee’’, klinkt het in één van de vele tienduizenden reacties. Verschillende politiekorpsen condoleren hun collega’s. We weten niet (do'nut know) wat we moeten zeggen”, klinkt het onder meer. “2019 wordt vast veel beter’’, wenst de politie van het Texaanse Toledo de ‘zwaar getroffen’ agenten toe.

Een van de betere reacties is een foto van de New Yorkse politie, die ‘versterking’ stuurt. “Houd stand, we sturen back-up’’, staat er bij de foto van een politiehelikopter. “Hopelijk houden jullie van hagelslag?’’ 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • lodewijk maesen

    buurtpolitie in t echt....en achteraf maakt hij een boete en moet je die serieus nemen..

Lees meer