De invisible box challenge verovert het internet.
rv De invisible box challenge verovert het internet.

Zo doe je de 'invisible box challenge', de nieuwste internetrage

Vergeet de bottle flip, de mannequin of de ice bucket challenge. Het internet heeft ons voorzien van een nieuwe uitdaging. De ‘invisible box challenge’ - oftewel: stap eens over een onzichtbare doos - is de nieuwste online rage. 

De uitdaging circuleert al van 2014, maar het is de Amerikaanse cheerleader Ariel Olivar uit Texas die de challenge viraal laat gaan met haar eigen succesvolle poging. Olivar doet het er erg makkelijk uitzien, anderen slagen er minder goed in.

Olivar heeft ondertussen al in verschillende televisiestudio’s in de VS mogen uitleggen hoe je de challenge uitvoert. "Je moet eerst tonen dat er écht geen doos staat. Kies een hoogte en zet je ene voet op die plaats”, legt Olivar uit in de Today Show. "De truc is om met je andere been hoger te gaan dan met het been dat op de doos staat."

Ga je de uitdaging aan? Stuur ons zeker je beelden naar video@hln.be. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kristof Meersman

    In wa voor wereld leven wij in godsnaam als god de mens heeft geschapen dan heeft hem zich toch dik vergist bij sommige ze de mens wordt hier simpeler met de dag

Lees meer