Zoon bezorgt moeder verrassing van haar leven vlak voor operatie

Een uur voordat Sarah Brook (48) onder het mes moest voor een niertransplantatie kreeg ze de verrassing van haar leven. Haar zoon Carl James (21), die aan de andere kant van de wereld woont, stond plots naast haar ziekenhuisbed.

De jongen woont in Duitsland, maar voor de ingreep vorige maand kocht hij een vliegtuigticket naar Atlanta (Georgia) om bij zijn familie te zijn. Klein detail: Carl James had niemand over zijn plannen verteld en dus was de verrassing gigantisch toen hij vlak voor de operatie ineens in het ziekenhuis opdook. Uiteraard vloeiden er traantjes. Zowel de vader, moeder als zoon hielden het niet droog bij het weerzien. De emotionele hereniging werd in een video gegoten en vier dagen geleden op YouTube gezet. Sindsdien gaan de beelden de wereld rond.

Dankzij de niertransplantatie hoeft Sarah in tegenstelling tot de afgelopen tien jaar voortaan niet meer aan de dialysemachine. Een nier van haar dochter bleek een perfecte match. De operatie is goed verlopen. De moeder is intussen weer thuis en herstelt verder van de ingreep, weet Daily Mail.

Lees meer