Hoe het niet moet: man laat kersverse bruid vallen in ijskoude zee

Hoewel het op het eerste gezicht heel romantisch lijkt om als kersvers getrouwd stel een liefdevolle fotoshoot te nemen aan zee, denkt de bruid toch beter twee keer na voor ze beslist haar bruidegom volledig te vertrouwen. Zo nam Richard Hay zijn vrouw liefdevol in de armen aan de rand van de Noordzee nabij Whitley Bay. Toen hij haar als kers op de taart in de lucht wierp, ging het helaas mis...

Op het in de lucht werpen had Richard ongetwijfeld heel hard geoefend, maar dat hij zijn vrouw Lysa Morrison nadien opnieuw moest opvangen, was hij klaarblijkelijk een beetje vergeten. Op een trouwdag heb je dan ook zo veel aan je hoofd... Gevolg? Lysa ploft ín haar gloednieuwe bruidsjurk recht in de Noordzee. Bye, bye bruidsmake-up, perfect gekapte haren en mooi gelakte nageltjes.

De romantiek zit Richard duidelijk niet in de genen, want het wordt nog erger: in plaats van zijn vrouw zo snel hij kon weer recht te helpen zodra ze in het ijskoude water belandt, gaat de 33-jarige Brit juist nog een stapje achteruit. En Lysa? Die klautert uiteindelijk volledig op eigen kracht weer recht, met wonder boven wonder een grote, desalniettemin verbaasde glimlach op haar gezicht.

Het huwelijk dateert al van midden februari, maar de Britse nieuwszender Sky News verspreidde pas vorige week de beelden van de stuntelige fotoshoot. "We wilden samen met onze kinderen foto's nemen in zee. Dat ik nat zou worden, wist ik op voorhand. Toen Richard me in de lucht gooide, dacht ik wel dat hij me zou opvangen en niet dat ik uiteindelijk onder water zou belanden", vertelt bruid Lysa aan Daily Mail.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
4 Toen ging het nog goed... © videostill NewsY
UNKNOWN Toen ging het nog goed... © videostill NewsY

'Strandwalvis'
"Pas wanneer ik uit het water kwam, merkte ik dat je door de natte jurk kon kijken", gaat ze lachend verder. Dat ze voortaan met de bijnaam 'strandwalvis' door het leven moet, neemt ze er graag bij. De bruidsjurk? Die is goed om weg te gooien. "Wat doen bruiden achteraf met hun jurk? Wij hebben tenminste fantastische foto's", relativeert de 39-jarige Britse.

Revanche
Ondanks het accidentje zijn de twee nog altijd getrouwd. Bij een volgende strandbezoekje, kan Richard maar beter op zjin hoede zijn, want zijn bruid is liet ontvallen in Daily Mail uit te zijn op een kleine revancheactie.

4 Richard gooit bruid Lysa in de lucht, maar vergeet haar weer op te vangen. © videostill YouTube
UNKNOWN Richard gooit bruid Lysa in de lucht, maar vergeet haar weer op te vangen. © videostill YouTube
4
UNKNOWN
4 Een kletsnatte Lysa is uit op wraak... © videostill YouTube
UNKNOWN Een kletsnatte Lysa is uit op wraak... © videostill YouTube

Lees meer