De hond in de bumper
AP De hond in de bumper

Hond rijdt bijna een uur in bumper mee met auto na aanrijding

In New York heeft een hond maandagochtend op bijzondere wijze een aanrijding overleefd. Het beest werd geraakt door een auto en belandde in de bumper van de wagen. Pas na 45 minuten rijden kwam de bestuurster erachter dat ze een ongewilde passagier had.

Volgens de politie had de chauffeur van de auto bij het ongeluk door dat ze iets geraakt had en stopte ze om haar auto te bekijken. De vrouw bleek niet bijzonder alert: ze merkte weliswaar de geleden schade op, maar zag een volgroeide hond in haar bumper over het hoofd.

Na ongeveer 25 kilometer rijden hoorde de vrouw geluiden en stopte ze opnieuw om haar auto te bekijken. 
Ze belde meteen het alarmnummer 911 toen ze ditmaal wel zag dat ze vanuit haar bumper aangestaard werd door een paar hondenogen.

De hond werd door de hulpdiensten naar een dierenziekenhuis gebracht. 
Coco, zoals het driejarige dier genoemd wordt, is op dit moment nog in behandeling voor de opgelopen blessures. Het beestje brak onder andere een elleboog tijdens het voorval. 

Volgens een medewerker van het dierenziekenhuis waar Coco behandeld wordt, heeft de viervoeter ‘veel geluk’ gehad met het feit dat ze het incident heeft overleefd.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Rodrigus

    het kon weer niet rap genoeg zeker, snel ff ergens tegenaan rijden, en dan nog geen tijd om grond alles te inspecteren. achterlijk mens

  • Jan Verstrepen

    Zolang het allemaal maar goed afloop voor dat beestje.

Lees meer