Screenshot

Imker rijdt doodleuk rond met duizenden losgebroken bijen in auto

En dat zo'n 60 kilometer lang. Toen imker Wally Leatherwood dinsdag drie dozen vol bijen in Weaverville, Noord-Carolina, was gaan halen om thuis in Waynesville een nieuwe bijenkorf op te zetten, stopte hij onderweg om snel iets te eten te halen. Toen hij terugkwam, waren de bijen uitgebroken.

Het gevolg: een pick-up vol bijen. Duizenden. De imker zelf bleef er opvallend onbewogen bij en reed gewoon verder naar zijn eindbestemming. Zijn vrienden konden hun ogen niet geloven. "Je bent een idioot, Wally", lacht Brandon Singleton, die een video maakte van het bizarre tafereel. Wally zelf zag er duidelijk de humor van in. Opmerkelijk genoeg werd de bijenhouder niet gestoken tijdens de zoemende rit. Enkel toen hij uitstapte, kregen enkele bijen hem te pakken. Ze werden verder veilig en wel naar hun nieuwe huis gebracht.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Guy Dupont

    Als dat nog niet mag...? Bijen in vrijheid in de wagen!

  • gustaaf carpels

    Ja belgische regering vooral weyts komt graag iedere dag op tv maar iets aan de problemen doen is een stap te ver Ze zouden hun zitpremie bij de suikerfabriek in tienen verliezen

Lees meer