2 Elizabeth Raine
Twitter Elizabeth Raine

Internetmaagd (27) weigert bod van 801.000 dollar

Een 27-jarige Amerikaanse studente, die onder het pseudoniem 'Elizabeth Raine' haar maagdelijkheid wilde verkopen aan de hoogste bieder, is terug gekomen op haar besluit. Hoewel de veiling op woensdagnacht met een bod van 801.000 dollar (578.000 euro) sloot, weigert ze het geld en wil ze zich op haar medische opleiding focussen.

De vrouw zette begin april haar maagdelijkheid te koop op het internet. Diegene die het hoogste bod deed, mocht op een twaalf uur lange date met de maagd om vervolgens haar bloempje te plukken. Om de Amerikaanse wetten rond prostitutie te omzeilen, zou de 'consumptie' in Australië plaats hebben gevonden.

Ondanks dat heel wat mannen uit onder andere Servië, Japan, Australië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten honderdduizenden dollars voor gemeenschap met Raine op tafel wilden leggen, kwam ze terug op haar besluit. Zelfs het hoogste bod van 801.000 dollar kon haar niets schelen. Raine maakte duidelijk dat ze zich voor honderd procent op haar medische studies wil storten.  

"Ik heb nog steeds mijn eigen gedachten over maagdelijkheid, prostitutie en het recht van een vrouw te doen wat ze wil, maar school komt op de eerste plaats", zegt ze. "Momenteel geef ik helemaal niets meer om de veiling. Het was dan ook een gemakkelijke beslissing."

De identiteit van de hoogste bieder werd niet bekendgemaakt.

2 Elizabeth Raine
Twitter Elizabeth Raine

Lees meer