De minnaars belandden naakt op het terras van een buurman en kwamen allebei om het leven.
RV De minnaars belandden naakt op het terras van een buurman en kwamen allebei om het leven.

Koppel stort tijdens vrijpartij op balkon drie verdiepingen naar beneden

Een 28-jarige vrouw en haar zeven jaar oudere minnaar zijn tijdens een stomende vrijpartij op hun terras drie verdiepingen naar beneden gevallen. Ze stortten neer op het terras van een buur en kwamen allebei om het leven.

De fatale doch opmerkelijke stoeipartij vond plaats in Quito, de hoofdstad van Ecuador. In het huis waar de vrouw woonde, vierde ze die avond met vrienden feest omdat ze was afgestudeerd. Toen de gasten vertrokken waren, bleef de vrouw achter met haar minnaar. Tijdens het nummertje dat ze opvoerden, leunden ze volgens de politie iets te ver over de rand en verloren op een bepaald moment hun evenwicht.

De naakte lichamen van de slachtoffers werden drie verdiepingen lager aangetroffen op het terras van een medebewoner. Die was gewekt nadat hij een vreemd geluid hoorde. De politie voert nog onderzoek naar hoe het ongeval exact gebeurde. Een familielid vertelde aan lokale media dat de vrouw een dochtertje van 8 jaar achterlaat.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • zina riffia

    Omg gebruik alstublieft 1 van de kamers mensen. Ocharme da kind van 8. Heel veel sterkte meisje.

Lees meer