De bewuste vakantievilla in Le Cannet, een gemeente die grenst aan de stad Cannes.
Google Street View De bewuste vakantievilla in Le Cannet, een gemeente die grenst aan de stad Cannes.

Koppel valt tijdens vrijpartij van balkon: man in levensgevaar

Een koppel is in het Zuid-Franse Le Cannet zwaargewond geraakt bij hun liefdesspel op het balkon van hun vakantievilla. De toeristen gingen zaterdag iets voor het middaguur helemaal op in het gestoei, vielen over de balkonreling vanaf de eerste verdieping en kwamen 3,5 meter lager terecht. De man, een Brit (30), verkeert in levensgevaar, meldt Nice-Matin.

Een Canadese (28) liep lichtere verwondingen op. Zij zat bij aanvang van de vrijpartij op de balkonreling. Een ooggetuige die vanop zijn eigen balkon zag waarmee de twee bezig waren, belde na de val meteen de hulpdiensten.

Brandweer en een MUG-team snelden ter plaatse. De spoedarts verleende de eerste zorgen, waarna de zwaargewonde man naar het ziekenhuis in de aangrenzende stad Cannes werd overgebracht. Zijn toestand was gisteravond nog steeds kritiek.

Of de twee onder invloed waren van drank en/of drugs, moet verder politie-onderzoek uitwijzen.

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Erik Audenaert

    Eens goed van de grond gaan is leuk , maar het mag niet te hoog zijn he .

  • Mike Zwarts

    Ge moet er wat voor over hebben.

Lees meer