Maak kennis met Jonah Falcon, de man met de langste penis 'ter wereld'

De heuse knobbel in de broek van de Amerikaan Jonah Falcon trok onlangs nog de aandacht van veiligheidsagenten op een luchthaven in de VS. Neen, de man droeg geen wapen. Falcon heeft 'gewoon' een immens lange penis: Zijn edele deel meet maar liefst 22,8 centimeter.

De Amerikaan was ongeveer tien jaar toen hij besefte dat hij 'anders' was. Zijn penis mat toen al ruim twintig centimeter. "Er werd over mij gepraat op school, maar ik dacht dat dat kwam omdat mijn vrienden besneden waren en ik niet." Niet dus...

De 'jongeheer' van Falcon telt tegenwoordig bijna 23 centimeter, in rust. Tijdens een erectie is plaats voor maar liefst 34,3 centimeter. Hij bekent dat zijn relaties niet altijd van een leien dakje lopen, maar zou niks willen veranderen aan de uitzonderlijke lengte van zijn lid. "Ik voel me goed zoals ik ben."

Met dergelijke piemel kon een aanbod uit de porno-industrie niet lang uitblijven, maar die job weigerde de man, aldus de Amerikaanse nieuwssite Huffington Post. "Ik kan niet presteren in het openbaar. Ja, ik pronk graag met m'n penis, maar niet in het bijzijn van anderen."

Lees meer