2 De politie bij het appartement waar de dader zijn date op een lugubere verrassing trakteerde.
RV De politie bij het appartement waar de dader zijn date op een lugubere verrassing trakteerde.

Man (23) tovert tijdens eerste afspraakje via datingsite plots dode oma tevoorschijn

Een eerste afspraakje is voor iedereen wat onwennig: waarover zullen we praten, hoe breken we het ijs, enzovoort. Een 23-jarige uit Kiev wist daar wel raad mee. Hij liet het meisje dat hij op een datingsite had leren kennen zijn dode oma zien, die hij in een kast had gestopt. 

De vrouw kreeg plots een dode oma te zien, bij wie de man een zak over het hoofd had getrokken. Nadat de twintiger uit de Oekraïense hoofdstad zijn lugubere geheim had onthuld, bedreigde hij de vrouw met wie hij een date had. Zij kon echter ontsnappen en verwittigde de politie. Die arresteerde de man thuis. 

Op het politiekantoor bekende hij dat hij zijn grootmoeder (82) gewurgd had tijdens een ruzie om een zetel. Resultaat: man in de gevangenis en hoogstwaarschijnlijk geen tweede date.

2
RV

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer