Man betaalt 250.000 euro voor McLaren: 10 minuutjes later...

Omwonenden zagen vorige week woensdag hoe een gloednieuwe McLaren 650S Spider geleverd werd bij hun dolenthousiaste buurman, die natuurlijk een eerste ritje maakte in zijn bolide. Maar tien minuten later plakte zijn superkar een straat verder al tegen een boom. Gelukkig raakte niemand gewond en wordt de portemonnee van de man het grootste slachtoffer.

Een dolgelukkige man knalde een fles champagne open toen zijn nieuwe McLaren werd geleverd aan zijn huis in het Engelse Hutton. Maar amper tien minuten later hing de wagen al tegen een boom. De neus van de bolide was volledig vernield en ook de achterkant was er erg aan toe door een botsing met een verkeersbord.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Het is namelijk nog niet duidelijk wie er precies achter het stuur zat tijdens het ongeval. Speurders zoeken ook nog naar een vrouw die de bestuurder en een passagier zou hebben bijgestaan vlak na de crash. Zij kan mogelijk uitsluitsel geven over wie er achter het stuur zat.

De McLaren 650S Spider heeft een topsnelheid van 330 km/u en snelt van 0 naar 100 kM/u in 3 seconden.
McLaren De McLaren 650S Spider heeft een topsnelheid van 330 km/u en snelt van 0 naar 100 kM/u in 3 seconden.

Lees meer