(archieffoto)
ANP XTRA (archieffoto)

Man draait de cel in na grap van collega

Het leek zo'n leuke grap: een collega laten oppakken door de politie. Het pakte voor een man in de Rotterdamse deelgemeente Charlois vanmorgen echter heel anders uit dan verwacht. Het geintje mondde uit in een echte celstraf.

De politieagenten werden op straat aangesproken door een man die een grap uit wilde halen met zijn collega door hem zogenaamd in de boeien te laten slaan. De agenten wilden niet onsportief zijn en hielden zijn collega aan. Deze brak tot hun verbazing in huilen uit. Ook na uitleg dat het om een grap zou gaan, kwam de man niet tot bedaren en kon er niet om lachen.

Argwanend trokken de agenten de man na in het politiesysteem. Hieruit bleek dat de man stond gesignaleerd voor 111 dagen gevangenisstraf. Hierop werd de man opgepakt, ditmaal niet voor de grap, en overgebracht naar de gevangenis.

Een man vroeg ons een grapje uit te halen met zijn collega. Wij wilden niet onsportief zijn en besloten zijn collega aan te houden voor de grap. Zodoende spraken wij de man aan en deelde hem mee dat hij aangehouden was. Tot onze verbazing brak de man in huilen uit...Hierop gaven wij aan dat het allemaal maar een flauwe grap was, maar de man bleef verdrietig en kon er maar moeilijk om lachen. Omdat we dit toch wat vreemd vonden hebben wij gekeken in de politiesystemen en wat bleek... hij stond gesignaleerd voor maar liefst 111 dagen gevangenis straf!!! Het grapje was er toen wel vanaf. De man is aangehouden en overgebracht naar de gevangenis. ^RdG #politie#politierotterdamzuid#politiecharlois#charlois#np#gevangenis#rotterdamzuid#rotterdam#grapje#010#instapolitie waakzaam#dienstbaar#instapolice

Lees meer