De politie moest tussenbeide komen om erger te voorkomen.
Shutterstock De politie moest tussenbeide komen om erger te voorkomen.

Man probeert vrouw tijdens echtelijke ruzie op te sluiten in diepvriezer

Een echtelijke ruzie die begon met een opmerking over de afwas, is flink uit de hand gelopen. De Franse politie moest tussenbeide komen om een vrouw en haar drie kinderen in veiligheid te brengen. De man probeerde zijn vrouw op te sluiten in de diepvriezer.

Een vrouw uit de Franse gemeente Ferrières-en-Bray verweet haar man dinsdagavond dat hij na het koken de afwas niet had gedaan. De man, die onder invloed van alcohol was, waardeerde dat niet echt en er ontstond ruzie. Daarbij probeerde hij zijn echtgenote op te sluiten in de diepvriezer. De vrouw kon ontsnappen en verwittigde de politie. Tegen dat die arriveerden, was haar man uit het huis gevlucht.

Van zodra de politie weer weg was, keerde de man echter terug. Hij sloot zich samen met hun drie kinderen van 1, 3 en 5 jaar op in de kelder en dreigde ermee uit het leven te stappen en de kinderen om het leven te brengen. De politie zag geen andere optie dan de deur open te beuken om de kinderen in veiligheid te brengen. De dronken man werd gearresteerd.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jozef Van Schuerbeeck

    Die van mij die heeft nog kou als het nog 23 graden warm is.

  • Tina Colpaert

    Toffe venten tegenwoordig ben ik blij da k singel ben en blijf!!!!

Lees meer