3
The Shepherd

Mysterieuze Belg geeft 1 miljoen euro in bitcoin weg (maar u moet wel de hints ontrafelen)

Zin om zelf de stap naar bitcoin te zetten of je collectie van de virtuele munt nog uit te breiden? Dat kan: een Belgische 'bitcoinmiljonair' belooft naar eigen zeggen 1 miljoen euro in bitcoin weg te geven. Het enige wat u daarvoor moet doen, is de hints ontrafelen die verborgen zitten in zeven filmpjes op zijn YouTubekanaal.

Wie achter het project zit, is vooralsnog onduidelijk. De mysterieuze schenker noemt zichzelf The Shepherd en omschrijft zichzelf als een visionair en een tovenaar. Hij was al met bitcoins bezig "nog voor de rest wist wat het inhield". "Ik ben een menselijk wezen. Iemand als jij, maar dan slimmer", klinkt het. "Mijn grootste verwezenlijking in het leven is dat ik de kunst versta om me er allemaal niets van aan te trekken."

En nu is The Shepherd blijkbaar ook artiest geworden. In enkele video's laat hij zijn stem horen, regelmatig stelen schapen en (schaars geklede) modellen de show.

3
Rv

Vanmiddag was hij met zo'n paars exemplaar aanwezig in een glazen container op de Meir. De komende dagen tekent hij present in Amsterdam (21 december), Frankfurt (22 december) en Londen (23 december). En wie weet verklapt hij daar nog hoe die 1 miljoen euro aan bitcoins effectief in de wacht moeten worden gesleept.

3
The Shepherd

Voor meer info kan u deze website en zijn sociale media in de gaten houden. Er is ook een mogelijkheid om The Shepherd zelf met al uw vragen te overdonderen.

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • karien denil

    die ufo's van laatst in amerika (buiten n paar presidenten en nog wat vanalles ) hebben der nog ene afgezet, maar dan hier in belgie !! jongens toch….waar gaan we terug naartoe…idd, den afgrond in !!!

  • Lucas Vandebrug

    Nog één die weet dat hij eigenlijk niets weggeeft want 1 miljoen euro bitcoins is nul , nul euro waart

Lees meer