REUTERS

Naakte passagier verstoort vlucht naar Alaska

Een man op een vlucht van Alaska Airlines van Seattle naar Anchorage, moest door medereizigers in bedwang gehouden worden nadat hij naakt heen en weer door het gangpad liep.

Volgens passagier Nick Steffl zat de man in kwestie twee rijen voor hem, achteraan in het vliegtuig. Op een bepaald ogenblik keek Steffl op en zag hij de man zonder kledij al schreeuwend naar voor lopen. 

Aangezien de naaktloper zich richting de cockpit bewoog, vreesde Steffl aanvankelijk een of andere aanval, maar toen maakte de naakte kerel weer rechtsomkeer een liep hij terug naar het andere eind van het toestel.

Steffl stond vervolgens recht en verkocht hem een klap in het gezicht. Een andere passagier drukte de arm van de man tegen zijn rug en hield hem mee in bedwang.

De vlucht landde 45 minuten later. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ivan De Backer

    Minder kleding minder gewicht dus minder co'2

  • Patrick Goebel

    Hallo nu loopt er vanalles rond

Lees meer