Politieteam Roosendaal Facebook

Nederlandse politie rukt uit voor "naakte persoon" langs A17, maar de zaak werd duidelijk wat opgeblazen

Groot alarm gisteren bij de Nederlandse politie in Noord-Brabant. De meldkamer kreeg meerdere meldingen binnen dat er een naakte persoon langs de kant van de A17 bij Klundert lag.

Agenten zagen inderdaad een persoon naakt op zijn buik liggen naast een afvalbak. De politie benaderde de persoon als een plaats delict. Het gebied werd afgezet, agenten gingen voorzichtig ernaartoe en zagen toen... dat het om een opblaaspop ging. Volgens Omroep Brabant waren politieauto's met sirenes en zwaailichten ter plaatse gegaan. Een ambulance was onderweg.

Op zondag 25 december 2016 kregen wij... - Politieteam Roosendaal | Facebook

Ook in Amsterdam rukte de politie gisteren uit voor een opblaasbaar voorwerp, deze keer voor een opblaaskrokodil. "Meerdere eenheden gingen ter plaatsen en troffen inderdaad een krokodil aan. Gelukkig ging het hier om een opblaaskrokodil!", schrijft het korps Amsterdam Overtoomse Sluis op Facebook. Ook werd een foto van de bijzondere melding gepubliceerd. "Melder denkt een krokodil in het water te zien liggen", staat in de omschrijving. "Melder is wat onduidelijk. Geen verdere info."

Willen grapjassen de politie in de maling nemen of gaat het om een toevalligheid? Dat is vooralsnog niet duidelijk.

[ Krokodil in de gracht ] *** Een melder... - Politie Amsterdam Overtoomse Sluis | Facebook

Lees meer