Het geld lag achter een plint onder het keukenblok.
Politie Het geld lag achter een plint onder het keukenblok.

Politie vindt 600.000 euro cash onder keukenblok in woning Rotterdam

Bij een onderzoek naar domiciliefraude in stadsdeel Rotterdam-Zuid, hebben Nederlandse agenten liefst 600.000 euro aan contant geld aangetroffen. Het aanzienlijke bedrag lag onder een keukenblok in een woning aan het Zuiderterras. Een 36-jarige man en een 33-jarige vrouw zijn aangehouden voor witwassen. 

In het huis stond officieel niemand ingeschreven. Toch vermoedde de politie dat er iets niet pluis was omdat regelmatig mensen de woning bezochten. 

Toen agenten een kijkje namen vonden ze de contanten in dikke bundels achter een plint onder het keukenblok. Ook in een televisiekastje lagen stapels geld. In de keuken vonden agenten verschillende spullen die worden gebruikt bij het verpakken van verdovende middelen. Ook zijn cryptotelefoons in beslag genomen. Deze telefoons worden gebruikt door criminelen om met elkaar te communiceren zonder dat de politie meeluistert.

De contanten lagen in dikke bundels verstopt. In een tweede woning aan de Strevelsweg vond de politie twee vuurwapens en 22 kilo harddrugs. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Dominique Hermys

    Slim gezien.

  • Sobek Wessels

    Legalisatie van Alle Drugs zou de Criminaliteit kelderen en een Hoop kosten voor de Belasting betalers uitsparen , de Politie kan zich bezig houden met andere zaken en de Staat verdient hopen belastingen aan de verkoop van drugs ! zo kan je ook probleem gebruikers veel sneller Hulp bieden ! Er zijn enkel Voordelen aan Legalisatie van drugs ! ze crimineel houden enkel nadelen !

Lees meer