Het wrak wordt uit het kantoorgebouw getakeld.
AP Het wrak wordt uit het kantoorgebouw getakeld.

Porsche vliegt eerste verdieping kantoorgebouw binnen: twee doden

Een Porsche cabriolet reed op zo’n hoge snelheid over de openbare weg, dat het voertuig de lucht in vloog en zich op de eerste etage van een kantoorgebouw in Toms River, in de Amerikaanse staat New Jersey, in de muur boorde. Beide inzittenden kwamen om het leven.

Volgens de politie van Toms River vond het ongeval met de rode Porsche Boxster net na 06.30 uur op zondagochtend plaats. De bestuurder raakte de macht over het voertuig kwijt, waarna de auto eerst de middenberm raakte en vervolgens via een wegverhoging werd gelanceerd. De 22-jarige Braden DeMartin en de 23-jarige Daniel Foley waren op slag dood.

Het gebouw, waarin onder meer een makelaarskantoor en een adviesbedrijf zijn gevestigd, was op dat moment gesloten. Een inspectie van een bouwinspecteur heeft uitgewezen dat de veiligheid niet meer gewaarborgd kan worden en dat het kantoor zal dus voorlopig gesloten blijven.

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • rik van dijck

    Heb het al verschillende keren geschreven maar nog nooit werd het gepubliceerd ... mensen met Duitse auto’s , zonder merken te noemen , zouden beter een rij opleiding ondergaan . Het enige wat je van deze ziet zijn wagens goed voor de schroothoop en zijn er dodelijke slachtoffers . Het enige wat je er bij leest is dan , het was een ervaren chauffeur ... not !!!! Kan er geen compassie mee hebben , snelle wagens en geen hol ervaring ... anders eindigen zo niet !!

  • guy vermeulen

    Ja en ze maken en verkopen nog steeds meer autos met hogere vermogens bij bepaalde merken van 600pk en meer. En motos van 200 pk en meer . Wat wil je dan ?

Lees meer