Thinkstock

Reizigster veinst medische problemen voor upgrade naar grotere zetel, vliegtuig moet terugkeren

Een binnenlandse vlucht naar de Amerikaanse stad Miami is door een passagiere onverwacht moeten terugkeren naar de luchthaven van vertrek. De vrouw fakete een medische aandoening waarop de gezagsvoerder geen enkel risico nam en terug koers zette naar Pensacola (Florida). 

Het toestel was al op de terugweg toen de vrouw duidelijk maakte dat ze haar aandoening helemaal geveinsd had.  De bedoeling was een grotere (duurdere) zitplaats te krijgen.

Vlucht 3508 van vliegmaatschappij American Eagle steeg vrijdag rond 5.43 uur ‘s ochtends op vanaf luchthaven Pensacola. Het toestel keerde na 43 minuten al terug. Alle passagiers moesten het vliegtuig verlaten, maar de betrokken vrouw bleef dit halsstarrig weigeren. De al opgetrommelde politie ging aan boord en kon de vrouw na enige tijd inrekenen. Ze zit in voorlopige hechtenis en mag ongetwijfeld een erg gepeperde rekening verwachten. De vrouw is nog niet aangeklaagd. Welke aandoening ze precies speelde, is niet bekendgemaakt.

De resterende passagiers konden om 7.41 uur opnieuw aan boord. Het toestel vertrok daarna alsnog naar bestemming Miami.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Geert Vaelen

    Alle kosten volledig op die vrouw haar nek schuiven, dan zal ze dat in de toekomst niet meer doen. Dan is ze een paar tienduizenden euros kwijt.

Lees meer