2
Het Laatste Nieuws

Sterrenmeisje is laatste ster kwijt

Vier jaar nadat Kimberley Vlaeminck (22) wereldberoemd werd als het sterrenmeisje is ze nu volledig van haar opzichtige gezichtstatoeage verlost. De Kortrijkse onderging gisteren haar laatste laserbehandeling.

Het resultaat is verbluffend: van de 56 sterren die tatoeëerder Rouslan Toumaniantz -zogezegd tegen haar wil- op haar gezicht tatoeëerde, is helemaal niets meer te zien. Ze kreeg weer een gaaf gezicht én een nieuwe start. Ooit internationaal uitgelachen, nu uitgegroeid tot een spontane, zelfverzekerde jonge vrouw. De persoonlijke tragedie is mee uitgewist. "Ik werk als dienster en word nog amper herkend", lacht ze.

Het gaat goed met sterrenmeisje Kimberley Vlaeminck (22) uit Kortrijk. De volslagen onbekende tiener werd in 2009 in één dag internationaal het mikpunt van spot, toen ze als 19-jarige de tattooshop van Rouslan Toumaniantz verliet met 56 sterren op haar tot dan toe gave gezicht. Ze had er naar eigen zeggen slechts drie gevraagd, maar werd wakker met een heuse sterrenhemel. Het kwaad was geschied. De Vlaamse werd een regelrechte hit op internet. Van Europa tot China en Australië. Topentertainment -kimberlize yourself- wereldwijd. Destijds de meest uitgelachen Vlaming. Een hype die ze nooit gewild had.

"Schrik er zelf van"
Vier jaar na datum komt er nu een einde aan die lijdensweg. Na een reeks van negen laserbehandelingen -waarvan de eerste in februari 2010- zijn alle 56 sterren van haar gezicht verdwenen. Gisteren kreeg ze haar laatste behandeling. Het resultaat is fenomenaal. Wie Kimberleys verhaal niet kent, ziet niet dat haar gezicht ooit bijna volgetatoeëerd was.

"Het resultaat is werkelijk fantastisch. Ik schrik er zelf nog van, telkens ik in de spiegel kijk", vertelt de nu 22-jarige Kortrijkse. "Al waren de laserbehandelingen wel zeer pijnlijk. Het was net alsof er met naaldjes in mijn vel werd geprikt."

LEES HET VOLLEDIGE INTERVIEW MET 'HET STERRENMEISJE' VANDAAG IN HET LAATSTE NIEUWS

2 Kimberley met de 56 sterren.
BELGA Kimberley met de 56 sterren.

Lees meer