Deze vrouw liet de contactsleutel van haar Tesla in haar onderarm implanteren
Amie DD via Youtube Deze vrouw liet de contactsleutel van haar Tesla in haar onderarm implanteren

Tesla-fan laat contactsleutel Model 3 in onderarm implanteren

Een vrouwelijke Tesla-fan uit de Verenigde Staten heeft van haar onderarm tevens een deursleutel gemaakt. Met behulp van een geïmplanteerde chip kan ze haar auto openen en sluiten en de motor starten.

Dat Tesla's geen conventionele contactsleutels nodig hebben, is al langer bekend. Een sleutelkaart met chip volstaat om de auto te ontsluiten en starten. In de Verenigde Staten vond Amie DD dit toch nog teveel gedoe en dus besloot ze om de chip uit de sleutelkaart te halen en deze te laten omhullen met biopolymeer. Vervolgens liet ze deze aanbrengen onder haar huid.

Het creëren van een bionische arm was wel moeilijker dan ze had gedacht. De antenne van het Model 3 pasje loopt namelijk langs de buitenkant van de kaart. Om het geheel los te krijgen, moest ze de pas oplossen in aceton. Nu maar hopen dat ze haar geliefde auto niet snel total loss rijdt, want het is nog allerminst zeker of ze de geïmplanteerde chip ook kan gebruiken als ze een nieuwe auto koopt.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carl Parker

    Hup, we zijn vertrokken, slaafjes van de technologie planten nu al chips in, alles is goed om anders te zijn....

  • Phil De Vleeschouwer

    Ik begrijp die tesla fans toch niet. Het doet me een beetje denken aan de mensen die een aantal jaren geleden als gekken stonden aan te schuiven voor een iphone. Dit zijn allemaal maar hypes. Tesla heeft veel problemen.- Ze schieten spontaan in brand of beginnen te smelten. - Hun automatische piloot is onbetrouwbaar. De achterbumper is een vergaarbak voor kilo's vuil (zie maar op youtube). enz....

Lees meer