Afhankelijk van het gewenste effect, dien je per dag 2 tot 6 pillen te slikken.
RV Afhankelijk van het gewenste effect, dien je per dag 2 tot 6 pillen te slikken.

Uitvinder verkoopt magische pillen die stinkende windjes naar rozen doet ruiken

Een Franse uitvinder beweert pillen te verkopen waardoor stinkende winden lekker gaan ruiken. De nieuwste variant heeft de geur van meiklokjes, maar er zijn er ook die naar chocolade of rozen ruiken. En er is een variant voor honden.

Volgens de website waar je de pillen kan kopen, zijn ze gemaakt door uitvinder Christian Poincheval uit de Franse gemeente Gesvres. De wonderpillen zijn al te koop sinds 2007, maar onlangs bracht hij een nieuwe versie uit met de geur van meiklokjes. Het gaat volgens de Fransman om 100% natuurlijke producten.

Poincheval kreeg het idee na een dinerfeest, zo verklaarde hij eerder al. “We zaten met een aantal vrienden aan de tafel, nadat we een erg zware maaltijd hadden gegeten. Onze scheten stonken zo erg, dat we bijna stikten. De gassen waren erg onaangenaam voor de gasten. Er moest iets gebeuren.”

Ook voor honden

En zo geschiedde. Er zijn pillen met de geur van rozen, viooltjes, meiklokjes en chocolade. Speciaal voor met Valentijn is er een variant met gember. “Een natuurlijk afrodisiacum”, klinkt het. Afhankelijk van je lichamelijke toestand én van het gewenste effect, moet je 2 tot 6 pillen per dag slikken bij het eten.

Poincheval bedacht ook een variant voor honden. Hij zegt de pillen op een discrete manier via de post te versturen, naar landen over de hele wereld. Wie interesse heeft, kan hier terecht voor bestellingen.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • emir hairic

    Een scheetje met gemberreuk voor Valentijnsdag;-)

  • pol van de velde

    Ik vind de mijne reeds goed ruiken.

Lees meer