In Argentinië werd een koppel gefilmd dat met 100 kilometer per uur over de snelweg raast terwijl ze de liefde bedrijven.
RV In Argentinië werd een koppel gefilmd dat met 100 kilometer per uur over de snelweg raast terwijl ze de liefde bedrijven.

Van een vluggertje gesproken: koppel doet het met 100 per uur op autoweg

Het is eens wat anders dan bellen achter het stuur. In Argentinië werd een koppel gefilmd dat met 100 kilometer per uur over de snelweg raast terwijl ze de liefde bedrijven. Als de man van het stel ziet dat hij gefilmd wordt, steekt hij doodleuk zijn middenvinger op.

De vrouw host er vrolijk op los op de schoot van de man. De bestuurder lijkt er amper in te slagen om zijn ogen op de weg te houden. Hij houdt één hand aan het stuur. Met zijn andere arm aait hij de haren van zijn partner.

Een verbaasde weggebruiker filmt het gebeuren vanuit zijn auto. Wanneer de rijdende Romeo zich betrapt weet, steekt hij een middenvinger op naar de filmer. Vaart minderen zit er blijkbaar niet in.

De dolle rit vond het voorbije weekend plaats op Rijksweg 9 nabij Yala in het noord-westen van Argentinië. Deze autoweg verbindt de hoofdstad Buenos Aires met de grens met Bolivia en loopt door zeven provincies. Volgens lokale media werden de beelden van het vrijend stel overgemaakt aan de politie. Een nummerplaat van het voertuig is evenwel nergens in het filmpje te bespeuren.

Argentinië heeft een kwalijke reputatie als het op verkeersveiligheid aankomt. In 2016 kwamen er meer dan 5.000 mensen per jaar om in het verkeer. In België vielen er vorig jaar 640 verkeersdoden.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bart Meers

    en de filmer zal een boete krijgen!

  • Fons Billen

    filmen met gsm 116 € boete !

Lees meer