6
Kos

Vanaf 1 april kan u bieden op Elizabeth, de nieuwste internetmaagd

Een 27-jarige studente uit Amerika is de nieuwste lefgozer die via internet haar maagdelijkheid zal proberen te verkopen. Naar eigen zeggen studeert ze aan een van de topscholen voor geneeskunde. Inspiratie vond de meid bij Natalie Dylan, die vijf jaar geleden 3,7 miljoen dollar (in die tijd 2,3 miljoen euro; nvdr) voor haar bloempje aangeboden kreeg. Hier vindt u haar site.

Elizabeth Raine -zoals ze zichzelf laat noemen- mikt met haar stunt op minstens 400.000 dollar (290.000 euro). Om de Amerikaanse prostitutiewetten te omzeilen, schakelde ze een Australische tussenpersoon in.

Gek genoeg start de veiling op 1 april, maar van een grapje is naar verluidt geen sprake. "We hebben gewoon de eerste dag van de maand gekozen, we hebben niet eens stilgestaan bij die datum", aldus het bewuste contact. "1 april stelt in Australië niet veel voor. We wilden ook uit het vaarwater van haar examens blijven en onze actie moest natuurlijk eerst ook bekend raken."

6
Kos

Geld speelt een belangrijke rol, daar windt Raine geen doekjes om. "Maar eigenlijk heb ik het niet nodig, ik sta financieel op eigen benen", aldus de jongedame. Het spannende avontuur en het taboe rond 'maagd zijn' vormen de andere beweegredenen. "Veel vrouwen worden opgevoed met de boodschap dat die 'eerste keer' echt belangrijk is voor hun relatie of huwelijk. Of ze goed of slecht van inborst zijn, hangt daar zogezegd van af. Ik heb daar nooit in geloofd en ik ben ook nooit met opzet maagd gebleven. Het is nu eenmaal zo gelopen."

Wanneer de veiling zal aflopen, staat nog niet vast. De winnaar weet zich wel verzekerd van een sensuele date die twaalf uur zal duren. "En daarin zal ik transformeren van maagd naar hoertje." Van liefde kan geen sprake zijn. Leuk detail: met 35 procent van de totaalopbrengst zal ze een goed doel steunen dat zich inzet voor het onderwijs van vrouwen in ontwikkelingslanden.

6
Kos

Elegante Elizabeth is lang niet de eerste internetmaagd. In 2008 schakelde Natalie Dylan de hulp in van een bordeeleigenaar in Nevada, waar prostitutie wel legaal is. De miljoenendeal ging echter uiteindelijk niet door omdat de winnaar de prijs niet mocht komen innen van zijn vrouw. Vier jaar later volgde de Braziliaanse Catarina Migliorini: zij kreeg naar verluidt een bod van 780.000 dollar (565.000 euro) van een Japanse miljonair, maar wimpelde hem uiteindelijk af omdat ze twijfels had over zijn ware identiteit.

6 Natalie Dylan.
Kos Natalie Dylan.
6 Catarina Migliorini.
Kos Catarina Migliorini.

Vorig jaar zocht Rebecca Bernardo -nog een Braziliaanse- een gulle weldoener die haar zou helpen met de medische kosten voor haar moeder. Of zij uiteindelijk uit de kleren gegaan is, is niet bekend.

Weinig succesverhalen dus, maar Raine is er "97,7 procent" zeker van dat haar initiatief wel zal doorgaan. "Omdat ik niet religieus ben, kan ik dit doen zonder morele bezwaren." Voor de liefhebbers: Elizabeth is 1m78 groot, weegt 59 kilogram, heeft groene ogen en beschikt over een niet onaardige 75B-cup.

6 Rebecca Bernardo.
Kos Rebecca Bernardo.

Lees meer