Elizabeth Raine.

Voor deze internetmaagd moet u al zeker 400.000 euro op tafel leggen

Vorige maand stelden we u 'Elizabeth Raine' voor, de zoveelste internetmaagd die haar bloempje wil schenken aan de rijkste investeerder. Geïnteresseerden hebben nog een week de tijd om hun kans te wagen, maar een tussenstand willen we u niet onthouden: als u deze blondine een wilde nacht wil laten beleven, moet u al zeker 550.000 dollar (bijna 400.000 euro) op tafel leggen.

Om de prijs nog een beetje op te drijven, laat Elizabeth -een schuilnaam voor alle duidelijkheid- nu ook voor het eerst haar gezicht zien. "De anonimiteit beviel me niet, mensen dachten dat ik me schaamde", luidt haar uitleg in de 'Huffington Post'.

Raine windt er geen doekjes om: uiteraard doet ze het voor het geld, al spelen het avontuur en de taboesfeer ook een rol. Haar moeder stierf in een vliegtuigongeluk toen ze tien jaar oud was, maar dat trauma heeft naar verluidt niets te maken met deze beslissing. "Ik ben in het zuidwesten van Amerika geboren, maar mijn jeugd heb ik vooral in Saoedi-Arabië doorgebracht. Mijn vader had een job in de olie-industrie, vandaar dus. Ik ben nog steeds maagd omdat ik kieskeurig ben en een druk leven heb. Seks en relaties kwamen bij mij altijd op de tweede plaats."

Geen anaal
De jongedame beweert ook diploma's in biologie en bouwkunde op zak te hebben en zou nu zelfs les volgen op een van de topscholen voor geneeskunde. Al vreest ze wel voor haar toekomst, nu dit verhaal onvermijdelijk de ronde zal doen. "Of ze mij van school kunnen sturen? De advocaten zelf verschillen daarover van mening. Iemand die ik echt vertrouw, verzekert mij echter dat dat niet zal gebeuren."

Hoewel zulke deals in het verleden niet altijd succesvol afliepen, is Raine ervan overtuigd dat zij wel controle over de situatie zal behouden. Zo moet de winnaar vooraf bewijzen dat hij geen soa heeft en tijdens de daad zelf een condoom dragen. Tijdens de ontmoeting mag hij ook niet onder invloed zijn van alcohol of drugs. Geweld en anale seks zijn sowieso uit den boze.

"Misschien word ik verliefd"
Kussen mag dan weer wel, Raine sluit zelfs niet uit dat er meer van kan komen. "Het kan altijd dat ik verliefd word, al lijkt die kans me eerder klein." Haar voorkeur gaat uit naar grote en oudere mannen, maar daar heeft ze natuurlijk geen controle over. Vrouwen mogen zich de moeite besparen. "Dat is echt niets voor mij. En of ik goed in bed zal zijn? Tja, we zullen een contract hebben. De winnaar zal misschien niet blij zijn met de seks, maar hij zal tenminste wel weten waarvoor hij betaalt."

Tot slot nog een niet onbelangrijk weetje: om de Amerikaanse wetten rond prostitutie te omzeilen, zal de 'consumptie' in Australië plaatsvinden.

Lees meer