3 De 26-jarige uit Londen wilde een duidelijke boodschap aan haar ex-vriendje overbrengen door zijn naam van haar arm te snijden.
News Dog Media/ Youtube De 26-jarige uit Londen wilde een duidelijke boodschap aan haar ex-vriendje overbrengen door zijn naam van haar arm te snijden.

Vrouw schraapt tatoeage van arm als 'geschenk' voor ex

Een 26-jarige vrouw uit Londen gaf haar ex-vriendje 'Chopper' wel een zeer gruwelijk valentijnsgeschenk. Na een twee jaar durende relatie kwam ze erachter dat hij al maanden vreemdging. Uit wraak schraapte ze het stuk vel, waar ze zijn naam had laten tatoeëren, met een scalpel weg. In een glazen bokaal stuurde ze het 'geschenk' naar haar ex op, zo schrijft The Daily Mail.

Chopper had zijn toenmalige vriendin wijsgemaakt dat hij naar Alaska zou emigreren voor zijn droombaan. Het koppel nam zelfs in tranen afscheid op de vlieghaven. Later kreeg ze echter van vrienden te horen dat haar 'lief' nooit was vetrokken en hij bij zijn minnares was gaan wonen.

De bedrogen furie haalde uit wraak het stuk vel, waar ze 'Chopper's Bitch' had laten tatoeëren, met een scalpel weg. Vervolgens pelde ze het met een pincet van haar arm. Met een grote strik werd het stukje huid per post naar haar ex opgestuurd. "Op deze manier kan ik de relatie definitief afsluiten", zegt ze. "Niets mag me nog aan hem doen herinneren, ook niet deze tatoeage. Uiteindelijk is het maar huid en zal het genezen."

3 De tatoeage 'Chopper's Bitch' in een bokaal, klaar om te verzenden naar haar ex.
News Dog Media/ Youtube De tatoeage 'Chopper's Bitch' in een bokaal, klaar om te verzenden naar haar ex.
3 De tatoeage 'Chopper's Bitch' ongeschonden op de 26-jarige haar arm.
News Dog Media/ Youtube De tatoeage 'Chopper's Bitch' ongeschonden op de 26-jarige haar arm.

Lees meer