Lesley Bradbury.
Facebook Lesley Bradbury.

Vrouw steekt vriend neer nadat hij haar tegenhoudt zo veel kleren in te pakken voor op reis: “Hij verdiende het”

Een Brit is gewond geraakt door de messteken die zijn eigen vriendin hem had toegebracht. De reden? Gary Moore had het aangedurfd om enkele ingepakte kleren achter haar rug terug uit de auto te halen. Iets waarvan de 50-jarige Lesley Bradbury compleet over de rooie ging.

Het koppel zou op 29 december op vakantie vertrekken om het nieuwe jaar vrolijk in te zetten. Toen Lesley merkte dat Gary enkele spullen uit de auto had gehaald, sloegen bij haar de stoppen door.

De politie snelde onmiddellijk naar het huis van het koppel in Middleton, bij Manchester, en trof haar vriend bloedend uit zijn linkerarm aan. Lesley vertelde aan de agenten dat “hij het verdiende.” Ze had hem met een mes gestoken om hem tegen te houden, nadat hij wat van haar kleren terug in huis had gegooid. Gary werd opgenomen in het ziekenhuis met een diepe steekwonde aan de linker bicep. 

De rechter vertelde haar: “Het was moeilijk om tot op de bodem uit te zoeken waarom u dit deed. U heeft wel een psychologische stoornis die ervoor zorgt dat u goederen verzamelt. Deze spullen wilt u op een “pathologische manier” beschermen, dus daarom had u naar hem met een mes uitgehaald. Maar dat doet niets af aan uw schuld. Het mes kon in de borst zijn gegaan en dan was het een geheel ander scenario geweest. Uw gedrag verdient een gevangenisstraf, maar niet met onmiddellijke ingang.”

Lesley kreeg een voorwaardelijke gevangenisstraf van 12 maanden. Haar vriend is volledig hersteld, hij diende geen klacht in. Aangenomen wordt dat het paar, ondanks het incident, nog steeds samen is.

12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carlos Simonis

    Patrick Bockstael, ik neem inderdaad weinig kleren mee ( ga alleen naar warme landen) de rest koop ik daar (goedkoper en weer makkelijk weg te geven)

  • Hans Plas

    @Jean Emare: dat ligt dan toch maar aan de man hè, als je het niet toelaat dan gebeurt het niet.

Lees meer