Vrouw stuurt opdringerige verleidster op haar vriend af: kan hij haar weerstaan?

Altijd al benieuwd geweest of uw partner de charmes van een knappe aanbidster kan weerstaan? Dan kan u voortaan terecht bij het YouTubekanaal 'To Catch a Cheater'. Het opzet is eenvoudig: een charmante dame wordt op de nietsvermoedende vriend afgestuurd en probeert hem te verleiden.

In dit geval drijft de ingehuurde actrice het wel heel ver: ze doet schaarsgekleed de deur open, botst per ongeluk op haar vibrator en stelt ongegeneerd dat ze wel een stevige beurt kan gebruiken. Of de loodgieter haar charmeoffensief zonder kleerscheuren doorstaat, ontdekt u in het filmpje zelf. Let vooral ook op de opvallende reactie van zijn vriendin.

De 'relatietest' hieronder kent dan weer een totaal andere afloop. Toch maar opletten als iemand te hard zijn/haar best begint te doen om u te veroveren...

23 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Anonymous

    Als je geen gewillige vrouw tegenkomt dan gebeurt dat niet je bent altijd met twee , maar een triootje is ook niet te versmaden

  • Anonymous

    In mijn geboortestreek zeggen ze: die niet vertrouwd is niet te vertrouwen. Ik zou er niet op ingaan maar ik zou wel van de vriendin weggaan. Hoe gaat ze je nog "testen"?