Hunter Mills (20) en de schade die hij toebracht aan de wagen.
Okaloosa County Sheriff's Office Hunter Mills (20) en de schade die hij toebracht aan de wagen.

Woesteling (20) dumpt met bulldozer massa aarde op auto vriendin

Een jonge Amerikaan heeft met een shovel, een soort bulldozer, de wagen waarin zijn vriendin kwam aangereden compleet bedolven onder de aarde.

De twintigjarige Hunter Mills wou donderdag in de plaats Crestview (Florida) iets uitpraten met zijn vriendin. Plaats van ontmoeting was een zandput. Het politiekorps van Okaloosa County maakte niet bekend of de twintiger daar werkzaam was.

Mills zag hoe zijn vriendin kwam aanrijden in een auto die niet de hare was. Iets waar ze niet verder op wou ingaan. Het deed bij Mills klaarblijkelijk de stoppen doorslaan. Hij nam plaats in een shovel en bedolf de witte Cadillac van bouwjaar 2010 onder de aarde. De vrouw was tijdig uitgestapt en raakte niet gewond. Het raam van de bestuurder stond nog open waardoor ook de wagen binnenin beschadigd raakte. Het koetswerk van de motorkap, het dak en koffer raakte bekrast. Toegesnelde agenten sloegen Mills in de boeien.

De eigenaar van de wagen begaf zich ook ter plaatse. Hij schat de schade op 8.000 dollar (7.200 euro). Na ondervraging is Mills niet overgebracht naar de gevangenis. Mills moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Emma Kamenistyy

    Toffe locatie om iets uit te praten, een zandput!! Met al die moordverhalen die op ons afkomen, zou dat wel de allerlaatste plaats zijn waar ik met een misnoegd vriendje zou afspreken.

  • didier dossche

    8000 dollar schade voor nen oude wagen te herstellen van 10 jaar oud. Hier noemen ze dat nen per total. De restwaarde is prijs oud ijzer

Lees meer