RV

Zot, zotter, zotst: koppel onthult geslacht van baby door watermeloen in bek van nijlpaard te gooien

Zotter hoeft het niet meer te worden: een Amerikaans koppel heeft het geslacht van hun baby onthuld door... een watermeloen in de bek van een nijlpaard te gooien. De brij die eruit spatte, kleurde blauw. Jonathan en Bridgette Joseph zijn dus in blijde verwachting van een jongetje.

De opvallende stunt kwam het echtpaar op de nodige kritiek te staan. Dat een dierentuin actief meewerkte aan zo’n “ongezond spektakel” verhitte nog eens extra de gemoederen.

Maar eigenlijk was er niets aan de hand, verzekert de directeur van de zoo in Austin (Texas). “Tank krijgt vaak watermeloenen met een smaakje. We stoppen er gewoon Jell-O in, een gelatinepudding die ouders ook aan hun kinderen geven. Totaal onschadelijk dus”, aldus Michael Hicks.

“Sommige reacties hebben me echt verbaasd. Hier en daar las ik zelfs dat die baby in spe aan het nijlpaard mag voorgeschoteld worden. Maar neem het van mij aan: dit beest heeft er even hard van genoten als de rest van de aanwezigen. Tank weegt 1.800 kilogram en doet niets tegen zijn zin.”

“Godzijdank, een jongen”
Ook de uitbundige reactie van Jonathan schoot bij sommigen in het verkeerde keelgat. “Godzijdank, zegt hij. Alsof een meisje het einde van de wereld zou geweest zijn”, klonk het onder meer.

Die discussie wilde Bridgette wel even uitklaren. “We hebben al enkele jaren een prachtige dochter in ons midden. We wilden absoluut nog een kindje, maar dat lukte niet meteen. De vruchtbaarheidsbehandelingen hebben ons al een flinke duit gekost.”

“Natuurlijk zouden we een tweede dochter met open armen ontvangen hebben, maar dan zouden we ook blijven proberen hebben. Ik wil namelijk absoluut die speciale band tussen moeder en zoon ervaren, en dan had het een dure grap kunnen worden. Nu zijn we gewoon dolgelukkig omdat het ons gelukt is.”

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eddy Vermeulen

    Allé, geef ze nog een meloen dan, maar dan zonder die blauwe rotzooi.

  • Roger Cooks

    "Laat maar komen" zal dat nijlpaard gedacht hebben.

Lees meer