Ab Osterhaus (71), een wereldautoriteit in de virologie, verschijnt in Nederland bijna dagelijks in de media.
Bob Bronshoff Ab Osterhaus (71), een wereldautoriteit in de virologie, verschijnt in Nederland bijna dagelijks in de media.

Exclusief voor abonnees

"België is een voorbeeld", zegt viroloog Ab Osterhaus, de Marc Van Ranst van onze noorderburen

Nederland heeft sinds deze week nieuwe maatregelen aangekondigd. Ook onze noorderburen gaan nu grotendeels in lockdown. Maar voor de Nederlandse viroloog Ab Osterhaus zijn de maatregelen nog een beetje licht. En vooral nogal laat. "Ik denk dat er te lang geaarzeld is."

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

39 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lilianne Van Neylen

    Christian Mulder, best dringend eens naar de reeele cijfers kijken! Aantal doden zijn een gevolg van aantal besmettingen. Vandaag totaal aantal 389 doden in Nl en 177 in Be. En de piek in NL moet nog komen. Denk je nu echt dat het virus zich anders zal gedragen in Nederland? Ongelooflijk !

  • bart vansteenkiste

    voor mij hoeft de fette tussen vlamingen en walen totaal niet , ik herzien mijn mening , Sophie Wilmès doet dit goed ze mag blijven , de nva is al gezakt en ze gaan nog dieper zakken volgens mij dat heeft janbon nu ook weer bewezen. over vlaams belang kan u niets zeggen wat ze mogen niets , als u alles op 1 hoop werpt komt u toch weer uit met belgie als u begrijpt wat ik bedoel , eendracht maakt meer macht dan 1 front alleen

Lees meer