2 'Pauze', heet de koffiebar van Jimmy Geurts in Aarschot. Iets wat Gwendolyn Rutten zeven jaar lang niet gegund was: geen job zo slopend als die van partijvoorzitter.
vincent duterne / photo news 'Pauze', heet de koffiebar van Jimmy Geurts in Aarschot. Iets wat Gwendolyn Rutten zeven jaar lang niet gegund was: geen job zo slopend als die van partijvoorzitter.

Exclusief voor abonnees

"Een hondenjob, maar ze was ervoor gemaakt": intimi over Gwendolyn Rutten, bijna ex-voorzitter van Open Vld

"Ik herinner mij haar eerste receptie op het paleis, begin 2013. De oude Antoinette Spaak kwam haar feliciteren met het voorzitterschap. 'Madame Rutten', zei ze, 'besef goed dat dit een hondenjob is, maar wel de mooiste hondenjob ter wereld.' Dat vat het perfect samen", lacht Jimmy Geurts. Zijn echtgenote neemt straks afscheid als voorzitster van Open Vld. "Gwendolyn was ervoor gemaakt." Een terugblik.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marcel mampaey

    dat is waar Tom Faes zij loopt niet achter De Wever maar achter Magnette in de hoop nog een postje te krijgen zelfs al moet ze daar de Vlamingen en haar eigen partij voor verraden. en wat de begroting betreft daar heeft nva niets mee te maken zijn al meer dan een jaar weg. maar de restregering bleef maar aanmodderen met 35 zetels op 150. maar natuurlijk nva van alles de schuld geven is gemakkelijk niet waar Tom Faes IEDER ZIJN WAARHEID.

  • gust van langenhove

    Goesting, maar rap over , en nu zal er al een gepaste job klaar liggen .

Lees meer