2 Dominique Leroy.
BELGA Dominique Leroy.

Exclusief voor abonnees

“Een spits die weggaat, stel je toch ook niet meer op?” Proximus-CEO blijft tot 1 december ondanks syndicale en politieke druk

Hoewel de vakbonden haar onmiddellijke vertrek eisten en ook Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten daarop leek aan te dringen, blijft Dominique Leroy tot 1 december CEO van Proximus. Dat heeft de raad van bestuur beslist. "Wereldvreemd", vindt Tom Simonts van KBC Securities. "Wat kan ze daar de komende weken nog doen? Niks."

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lore Kluwer

    Waarom neemt Stefaan De Clerck, voorzitter van de raad van bestuur, het roer niet over totdat er een vervanger is gevonden. Hij wordt er dik genoeg voor betaald. Of durft hij het niet omdat hij dan eigenlijk zou moeten toegeven dat hij, advocaat, niet veel kaas heeft gegeten van bedrijfsvoering en dat zijn voorzitterspostje eigenlijk gewoon bedoeld was als gouden parachute met een pak zitpenningen en andere voordelen.

  • Herwig Depoorter

    Typische hollandse tactiek. Dikke wedde, grote beloftes, mooie woorden, maar de bedoeling is klaar : alle mogelijke know-how er uit halen maximaal profiteren en dan, wanneer alles er uit geperst is, de gouden handdruk en oprotten.

Lees meer