2 Saïd Aberkan
THIRY Romain Saïd Aberkan

Exclusief voor abonnees

"Er klopt níks van wat IS beweerde. Dat beginnen ze in te zien"

HOOFD VAN STRIJD TEGEN RADICALISERING ZIET GEEN GEVAAR IN TERUGKEER BELGISCHE SYRIËSTRIJDERS

Ons land kan Syriëstrijders perfect laten terugkeren. Dat stelt Saïd Aberkan, die als hoofd-islamconsulent al jaren het speerpunt is in de strijd tegen radicalisering in de gevangenissen. Aberkan zegt dat alle inspanningen van de voorbije jaren vruchten beginnen af te werpen. "We krijgen mensen opnieuw op het rechte pad. Deradicalisering wérkt. We kunnen Syriëstrijders dus maar beter hier opsluiten."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

53 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Michel Philippe

    Er zitten nu reeds zoveel haatpredikers in ons land en men wil daar boven op al die IS schurken laten terug keren. Zal onze regering zo onnozel zijn om in die val te trappen ? Justitie weet nu reeds overbelast en de gevangenissen zitten propvol.

  • thierry bollaert

    je kunt daar allemaal veel over spreken en debatteren,maar de bevolking kan maar op 1 mannier een BEETJE verandering brengen,en dat is in het stemhokje!!!!!!vergeet dat niet!

Lees meer