Na een lange weg met ingevroren eitjes en ivf-behandelingen verwachten Charlotte Debecker (23) en haar verloofde Nicolas Mylle (23) hun eerste kindje, een jongen.
Klaas De Scheirder Na een lange weg met ingevroren eitjes en ivf-behandelingen verwachten Charlotte Debecker (23) en haar verloofde Nicolas Mylle (23) hun eerste kindje, een jongen.

Exclusief voor abonnees

"Ik was 15, ik vocht tegen kanker en plots moest ik kiezen: wil ik ooit nog mama worden?"

Charlotte Debecker (23) kreeg eierstokkanker op haar vijftiende. Plots moest ze, net als veel jonge kankerpatiënten, niet alleen vechten tegen de tumoren, maar ook om haar kinderwens te vrijwaren. "Ik moest kinderen krijgen vóór mijn 25ste, zeiden de dokters. Maar het ene vriendje na het andere dumpte me omdat ik kanker had gehad." Tot ze Nicolas Mylle (23) leerde kennen. "Voor hem was het evident: wij gáán hiervoor."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bart Werbrouck

    Proficiat aan dit mooie koppel.

Lees meer