2 Jens Hamerlinck op zijn verjaardagsfeestje, twee weken geleden. Vrijdag was de verjaardag zelf, en die ging hij vieren op de Gentse Feesten.
RV Jens Hamerlinck op zijn verjaardagsfeestje, twee weken geleden. Vrijdag was de verjaardag zelf, en die ging hij vieren op de Gentse Feesten.

Exclusief voor abonnees

20-jarige komt om nadat vriend tegen verlichtingspaal crasht. “Enige troost: hij stierf vlak nadat hij zijn verjaardag had kunnen vieren”

Amper 200 meter voor ze hun eindbestemming bereikt hadden, zijn vier jongeren zaterdagochtend met hun Saab tegen een verlichtingspaal geknald in Destelbergen. Daarbij kwam de 20-jarige passagier Jens Hamerlinck om - de ochtend nadat hij met zijn vrienden zijn verjaardag was gaan vieren op de Gentse Feesten. De 19-jarige bestuurder reed te snel en had gedronken.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jenne Vergeer

    Kan me moeilijk voorstellen dat dit een troost kan zijn! De zoon is er niet meer zoek dan maar troost. Veel sterkte.

  • Fidji Peeters

    Mooie jongen. Zonde van zijn leven dat vootbij is. Verplicht een alcoholslot in de wagen bij jongeren. En laat ze regelmatig een drugstest doen. Sterkte aan de nabestaanden.

Lees meer