Nee, de oprichter van de Facebookgroep 'Promojagers België' zal niet snel zonder wc-papier of Zwanworstjes komen te zitten.
Benny Proot Nee, de oprichter van de Facebookgroep 'Promojagers België' zal niet snel zonder wc-papier of Zwanworstjes komen te zitten.

Exclusief voor abonnees

42.000 Belgen wisselen kortingstips uit: geen euro betaald, en toch volle winkelkar

Facebookgroep ‘Promojagers België’ helpt uw bankrekening (uw bergruimte, daarentegen...)

Dé oplossing voor meer koopkracht? Die komt niet van een politieke partij, maar presenteert zich in uitscheurbare vorm: de kortingsbon. Wie het sluw speelt, legt een jaarvoorraad wasmiddel, blikvoer en frisdrank aan voor een schijntje. Tips vindt u in de 42.000 leden tellende Facebookgroep 'Promojagers België'. Gratis, natuurlijk.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Karel Vanormelingen

    Kijk eerst maar eens uit welk land het produkt komt destijds iedereen ze gezicht verbrand met crème uit Roemenië ook in promo toen

  • frans vereken

    Al eens gedacht dat het produkten kunnen zijn die al jaren in het magazijn staan. Veel hete zomers hebben meegemaakt enz... Geef mij dan maar verse/nieuwe.

Lees meer