2 Slachtoffer Gilberte Taeymans ontdekte dat al haar rekeningen geplunderd waren.
Laenen Slachtoffer Gilberte Taeymans ontdekte dat al haar rekeningen geplunderd waren.

Exclusief voor abonnees

Advocaat licht cliënten voor miljoenen op om luxeleventje te financieren: "Eén ritje in zijn Maserati en ik was 305.000 euro kwijt"

Tot 6 miljoen euro: zoveel zou de Antwerpse ex-advocaat Marc G. (59) afgetroggeld hebben van zijn cliënten. Dertig mensen dienden al een klacht in en de slachtoffers van zijn jarenlange oplichting blijven komen. "Een oud koppeltje is 1,2 miljoen kwijt en leeft nu van een uitkering. Intussen reed hij met chique sportwagens en ging hij elke dag uit eten."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Hans Schoen

    Als je id zak wordt gezet en je bent niet kapitaalkrachtig genoeg ih meestal voordeliger om het proberen te vergeten. Advokaat onder de arm nemen is veel te duur. Dan is het eerder een financieel risico dan hulp!

  • Dominiek Demeulemeester

    90% van de advocaten zijn niet betrouwbaar,het grootste deel werkt in het zwart en er is totaal geen kontrole op, wanneer gaan de politiekers daar iets aan doen!!??

Lees meer