3 .
videostill .

Exclusief voor abonnees

Antwerpse drugsmaffia klapt uit de biecht: "90 kilo coke ben ik in paar dagen kwijt"

WAR ON DRUGS IN ANTWERPEN | DEEL 1

Hoe gaat het er écht aan toe bij de Antwerpse drugsmaffia? Hoe komen de bestelde ladingen coke de haven binnen, hoe geraken ze er buiten? Waar vind je corrupte dokwerkers? En wie krijgt wat voor welke klus? Een insider die het milieu al jaren als zijn broekzak kent wil het weleens uitleggen. Vanop zijn schuiladres in het buitenland. "De War on Drugs? Er is in Antwerpen nog nooit zo veel coke binnengehaald als de jongste maanden.”

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Piet Vanderhaagt

    Een bepaalde hoeveelheid per persoon is toegestaan: laat dan iedereen die met een hoeveelheid drugs wordt betrapt dit dan onmiddellijk ter plaatse gebruiken, probleem lost zich dan vanzelf wel op... snap je, dealers: overdosis, opgeruimd, volgende vrijwilliger... de verslaafden worden omwille van geld en noodzaak ook dealers en worden zo opgeruimd, overbevolking zet een stap terug, uiteindelijk minder afzet voor de grote onaantastbare vissen, die dan andere oorden moeten opzoeken...

  • Freddy Van de Velde

    Dan nog blijft de vraag ,wie snuift dat allemaal op ?

Lees meer