Door de jarenlange stalking zou de callgirl meermaals zijn opgenomen in het ziekenhuis. Ze lijdt aan posttraumatische stress en wordt neurologisch behandeld.
rv Door de jarenlange stalking zou de callgirl meermaals zijn opgenomen in het ziekenhuis. Ze lijdt aan posttraumatische stress en wordt neurologisch behandeld.

Exclusief voor abonnees

Burgemeester en Vlaams Parlementslid afgeperst na bezoek aan prostituee

DRIE CAMERA-AANSLUITINGEN GEVONDEN IN STUDIO VAN CALLGIRL IN DUFFEL

Zeker twee politici zijn bij hun prostitueebezoek stiekem gefilmd en vervolgens afgeperst. Een onbekende dreigde ermee de intieme beelden van hun buitenechtelijke stoeipartijen openbaar te maken. 'Hun' callgirl diende ook zelf een klacht in. Een man die haar studio renoveerde, staat vanaf vandaag samen met zijn partner terecht wegens afpersing. Zij geven op hun beurt de callgirl de schuld.

Vandaag begint in Mechelen het proces tegen een 61-jarige tuinbouwer en zijn 60-jarige ex-vrouw. De twee vormen intussen opnieuw een koppel. Zij geven een nu 36-jarige callgirl uit Duffel de schuld van hun relatiebreuk. De tuinbouwer uit Oost-Vlaanderen en de callgirl zouden vijf jaar lang een 'soort van relatie' hebben gehad. Volgens de vrouw waren het de kinderen die achter de jarenlange ontrouw van haar echtgenoot waren gekomen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

50 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ronny Cuypers

    Waarom wordt er altijd weer zo moeilijk gedaan over seks? Praat met je partner en die tapes zijn waardeloos.

  • Andre Hermans

    De enige waarvan niet gezegd wordt dat hunne loonkost te hoog is zijn Carl guls prostituees en paaldanseressen en hoe zou dat komen ???

Lees meer