Wie Alexander De Croo ziet dansen met Afrikaanse tienermeisjes, weet: de harde liberaal heeft zijn draai gevonden op zijn departement van Ontwikkelingssamenwerking.
BELGA Wie Alexander De Croo ziet dansen met Afrikaanse tienermeisjes, weet: de harde liberaal heeft zijn draai gevonden op zijn departement van Ontwikkelingssamenwerking.

Exclusief voor abonnees

Bye Zuid-Afrika, bonjour regeringscrisis: vicepremier De Croo is terug: "Vallen? Ik geloof het niet"

Bye Zuid-Afrika, bonjour regeringscrisis. Gisteren nog deelde Alexander De Croo in Johannesburg het podium met Beyoncé en Ed Sheeran. Vanmorgen landt hij in Brussel. "Valt de regering? Ik geloof het niet. Nu vallen, dat is alsof je Alpe d'Huez en de Ventoux hebt overwonnen, maar toch nog opgeeft op de Berendries in Brakel. Komaan, zeg."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • bob schroyens

    A. U. B. als Belgenland eens zou stoppen met gans de wereld van giften met miljoenen euro's te voorzien dan is binnen enkele jaren de staatsschuld waarschijnlijk weggewerkt . Intussen naar één regering , dan kan er eindelijk terug voor de eigen bevolking gezorgd worden .

  • Henri Geerts

    Juist mijnheer De Croo : 'niet iedereen heeft vandaag die luxe' zoals u met uw welstellende achterban. Miljoenen gaan wegschenken als een rock vedette in Zuid Afrika en hier zitten we met afschuwelijke taksen en belastingen die we moeten ophoesten op een klein pensioentje.

Lees meer