2 Toen het slachtoffer het café verliet, stopte er een wagen. Vier jongemannen stapten uit, minstens één van hen sloeg een fles kapot op Toms hoofd.
Marco Mariotti/RV Toen het slachtoffer het café verliet, stopte er een wagen. Vier jongemannen stapten uit, minstens één van hen sloeg een fles kapot op Toms hoofd.

Exclusief voor abonnees

Caféruzie kost papa van twee het leven

Een banale cafédiscussie heeft Tom Schouteden (39) op oudejaarsnacht moeten bekopen met zijn leven. De papa van twee kreeg het in Kaulille aan de stok met een kennis, waarna die hem buiten opwachtte met enkele vrienden. Het slachtoffer werd op het hoofd geslagen met een glazen fles en overleed in het ziekenhuis. Twee verdachten zijn opgepakt.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Fred Fourgon

    Oprechte medeleven voor alle nabestaanden. Hopelijk geschiedt er vooralsnog gerechtigheid in deze zaak, eender wat de aanleiding mag geweest zijn.

  • FRANK BERTELS

    justitie in belgie heeft heel veel boter op het hoofd net als de politiek doe dit maar eens in een ander land se in wat voor wereld leven wij eigenlijk

Lees meer