De analyse van Carl Devos
Belga De analyse van Carl Devos

Exclusief voor abonnees

Carl Devos: "Je kan geen samenleving heropbouwen op een politieke puinhoop”

Corona was niet erg genoeg om veto’s te doorbreken: de formatie zit nog altijd muurvast. De historische heropbouw na corona is ideologisch zeer geladen, ook dat hindert de compromisvorming. Hoe meer er rond de tafel zitten, hoe moeilijker dat compromis te vinden is. En ze zitten nog altijd met tien rond de tafel: te veel. 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

82 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Charles Vanderperre

    Vlaanderen is nooit een land geweest !vlaanderen is het thuisland van de collaborateurs ! Reeds onder de romeinen bestond belgica al ! En van alle galliers waren de belgen de dappersten ! Hebben we indertijd op school geleerd !!

  • Vince Vanmassenhove

    Inderdaad hoe meer mensen er aan het roer zitten hoe moeilijker het is om het schip een gelijke koers te doen varen, de roep van de mensen om 1 regering met 10 a 12 bekwame ministers die regeren wordt steeds groter.

Lees meer