4 1. CD&V was eerst. Zij plaatsten hun aanplakborden in een tuin - toeval of niet - net naast die van N-VA-gemeenteraadslid Rudi Dias.
rv 1. CD&V was eerst. Zij plaatsten hun aanplakborden in een tuin - toeval of niet - net naast die van N-VA-gemeenteraadslid Rudi Dias.

Exclusief voor abonnees

CD&V en N-VA verwikkeld in affiche-oorlog

Vete over aanplakborden doet burgemeester Edegem ingrijpen

De verkiezingskoorts slaat genadeloos toe in Edegem: CD&V en N-VA ruziën al dagen over aanplakborden in twee tuinen, waarbij de gele affiches de oranje verstoppen. Gisteren greep burgemeester Koen Metsu - zelf een N-VA'er - in. De CD&V-kandidaat krijgt een plek op het gemeenteplein, naast de affiche van Metsu.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • guido vermeyen

    Sorrie, die wildgroei zou verboden moeten worden, zelfs in privé tuinen, het is ook een vervuiling, affiches hangen aan bv. kerkplein, voor iedereen gelijk, zlfs op auto's verbieden, aanhangwagentjes, die ze zo langs de weg laten staan, (verboden-aanhangwagen met reclame is verboden die zomaar in de straat zetten...blijkbaar mogen ze weer meer dan de makke burger.

Lees meer