3
Simon Mouton Photo News

Exclusief voor abonnees

Colruyt voert strenge regels in: “Met 7.000 bonnen langs de kassa, dát zal niet meer lukken”

Colruyt stelt als eerste warenhuisketen paal en perk aan ‘extreme couponing’, het fenomeen waarbij fanatieke promojagers met stapels bonnen flinke koopjes doen. Vanaf 2 maart gelden in alle winkels van Colruyt Group strengere regels. "Met 7.000 bonnen langs de kassa passeren, dát zal niet meer lukken.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

63 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Roger Victoir

    Wat hebben de meesten hier tegen Colruyt? Ik ga daar al jaren tot volledige tevredenheid. Kortingbonnen geeft Colruyt niet en ik heb nog nooit in al die jaren iemand gezien, die bij het scannen andere dan leveranciersbonnen gebruikte. en dan nog maximum enkele en zeker geen Honderden ! Ik erger me zelfs als ik aan de kas iemand met maaltijdcheques zie betalen.

  • robert dumortier

    Ze moeten niet klagen de bonnen zijn toch om te gebruiken. En als ze geweigerd worden moeten ze een grote boete krijgen wegens corrupte praktijken.

Lees meer