3 Student Corneel (22) en ICT'er Björn (40) wonen op 230 kilometer van elkaar en vormen één van de twee resterende Vlaamse duo's in 'LEGO Masters'. Bijna alles is na te bouwen met de bekende blokjes, zeggen ze, en Björns huisje uit de Pixar-film 'Up!' belandt misschien wel in de rekken.
Student Corneel (22) en ICT'er Björn (40) wonen op 230 kilometer van elkaar en vormen één van de twee resterende Vlaamse duo's in 'LEGO Masters'. Bijna alles is na te bouwen met de bekende blokjes, zeggen ze, en Björns huisje uit de Pixar-film 'Up!' belandt misschien wel in de rekken.

Exclusief voor abonnees

Corneel en Björn: 18 jaar verschil, maar even gepassioneerde ‘Lego Masters’

Koken op tv, zingen op tv, een lief of een saboteur zoeken op tv - neen, de meest opvallende televisie-competitie wordt de laatste maand gespeeld door een clubje volwassenen die... LEGO bouwen. "We krijgen weleens de vraag waarom we nog met de blokken spelen", zo zeggen Björn en Corneel uit 'LEGO Masters' op VTM. "Tot we laten zien wat we ermee maken. En niemand nog gelooft dat het LEGO is."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer