3 Afgelopen weekend was de ontvangst van premier Wilmès aan het Sint-Pieterziekenhuis in Brussel bijzonder kil.
VTM Afgelopen weekend was de ontvangst van premier Wilmès aan het Sint-Pieterziekenhuis in Brussel bijzonder kil.

Exclusief voor abonnees

Daarom zijn verpleegkundigen in onze ziekenhuizen zo verontwaardigd

Medewerkers van een Brussels ziekenhuis, het merendeel verpleegkundigen, draaiden vorig weekend premier Wilmès (MR) ostentatief de rug toe. De druppel die hun emmer deed overlopen, waren twee nieuwe koninklijke besluiten. Maar wat heeft de rest van die spreekwoordelijke emmer doen vollopen? "We worden op alle vlakken op één hoop gegooid, terwijl we zo verschillend zijn."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Paul Van Hooland

    Wij 2 hebben in 2 verschillende ziekenhuizen gelegen , het werk dat de verplegers doen is heel goed . Dan zie je hoe hogerhand met mensen gespeeld wordt , niet te vatten .

  • Bart Wijsdekkers

    Idem voor het onderwijs. Momenteel veel geklaag over, maar je merkt dat je ze niet kan missen. Nu alle scholen openen zal leiden tot veel meer eisen van de zorg en het onderwijs.

Lees meer